Statiske beregninger til din bolig

Vi løser små såvel som store opgaver
Få statiske beregninger til din bolig. Har du et byggeprojekt, hvor du har behov for statiske beregninger til din lejlighed eller dit hus, så tag fat på os. Vi har fair priser og tegningsmateriale som din håndværker forstår.

Statiske beregninger til din bolig

Et lille udpluk af vores ydelser

Kontakt os på statisk@neming.dk eller 6915 8030

Statisk beregning på din bærende væg

Har du en bærende væg som du gerne vil have fjernet, så har du brug for en statisk beregning, statisk redegørelse og nogle projekttegninger, som viser hvilken stålbjælke, der skal til for at erstatte væggen. Din væg kan også være stabiliserende.
Læs mere her

Statiske beregninger til nyt hus

Hvis I allerede har fået udarbejdet et arkitektprojekt, så kan vi hjælpe med det statiske beregninger til huset og få eftervist at det holder. Vi skal blot bruge tegninger fra arkitekten, så kan vi udarbejde et fast tilbud til jer.
Læs mere her

Statiske beregninger til din bolig

Statiske beregninger på din spærkonstruktion

Vi kan hjælpe med at lave statiske beregninger på dine spærs bæreevne, hvis du skal have et tungere tag, en kvist, tagterrasse, rytterlys, solceller, store ovenlysvinduer eller lignende i din tagkonstruktion.
Læs mere her

Få rådgivning på din kommende tilbygning

Er du på bar bund men ved at du ønsker mere plads, eller har du allerede fået lavet et arkitektprojekt, men mangler de statiske beregninger, så tag fat på os. Vi har rimelig priser på vores statiske beregninger og rådgivning. Vi kan også hjælpe med forprojekt, hovedprojekt, udbud til entreprenører og fagtilsyn af udført arbejde.
Læs mere her

Statisk beregning ved udvidelse af dit badeværelse

Har du planer om at flytte eller udvide dit eksisterende badeværelse, vil du muligvis have behov for at få eftervist bjælkelaget i din lejlighed eller hus, hvor en statisk beregning kan vise om der er behov for forstærkning eller ej.
Læs mere her