Statiske beregninger nyt hus

Statiske beregninger til nyt hus

Mangler I statiske beregninger til jeres kommende hus?

Hvis I allerede har fået udarbejdet et arkitektprojekt, så kan vi hjælpe med det statiske beregninger til huset og få eftervist at det holder. Vi skal blot bruge tegninger fra arkitekten, så kan vi udarbejde et fast tilbud til jer.

Er I stadigvæk i idefasen med husprojektet

Tøv ikke med at kontakte os. Vi vil foreslå at man starter med et gratis idemøde, hvor vi bliver lidt klogere på jeres behov og ønsker. Ud fra dette kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud på den videre rådgivning. Dette vil indeholde et myndighedsprojekt og hovedprojekt med alt det nødvendige for at få projektet sikkert i mål. Herefter kan man vælge at få os til at få flere entreprenører til at byde på opgaven. Vi hjælper også gerne med kontraktskrivning med den valgte entreprenør, samt løbende fagtilsyn af det udførte arbejde. Vi kan være med fra start til slut med vores rådgivning, hvis det ønskes.

Kontakt os på statisk@neming.dk med jeres nye hus, så kan vi vurdere hvad der er af behov.

Eksperter i statiske beregninger

Vi er en stab af dygtige ingeniører, der er parat til at hjælpe dig med dit byggeprojekt. Vi løser både store og små opgaver for private og erhverv.

Vi tilbyder

  • Faste, gennemskuelige priser
  • Alt laves digitalt og sendes pr. mail
  • Tegningsmateriale, som er til at forstå

I trygge hænder

Hos os er du i trygge hænder. Vi har professionel ansvarsforsikring hos HDI Gerling på den rådgivning vi yder. HDI Gerling er blandt de største i Europa. Læs vores forretningsbetingelser her.