Spærberegning

Statiske beregninger til spær

Hvornår har jeg brug for en spærberegning?

Det kan for eksempel være, hvis du ønsker at få monteret et tungere tag. Her er der behov for at få eftervist at de nuværende spær kan bære lasten fra det nye tungere tag. Vores ingeniørprojekt med beregninger og tegninger vil oplyse hvad der skal gøres med spærene. Det kan også være du ønsker at få en kvist i dit tag. Her vil der også være behov for en beregning på tagets spær, da en eller flere af de eksisterende spær skal skæres over, så der bliver plads til kvisten. Vores ingeniørprojekt vil ligeledes vise hvad der er behov for. Desuden kan der være behov for en spærberegning, hvis du ønsker nogle store ovenlysvinduer.

Byggetekniske tegninger

Hvis du sender os dine bygningstegninger over din lejlighed eller dit hus, så kan vi ud fra disse vurdere hvad dine behov måtte være. Denne vurdering gør vi gratis. Som udgangspunkt har vi som minimum behov for en plantegning over din lejlighed eller hus. Sommetider er en snittegning også nødvendig. En byggeteknisk plantegning, og ikke den fra ejendomsmægleren, kan findes på weblager.dk eller filarkiv.dk, hvor du først skal vælge din kommune og derefter vejnavn og husnummer. Bor du i den centrale del af København, vil der være behov for at møde op på Njalsgade 13, da tegningerne endnu ikke er skannet ind til de digitale arkiver. Medarbejderne på Njalsgade 13 er flinke til at hjælpe, og det koster kun ganske lidt at få en kopi af de oprindelige tegninger.

En spærberegning

Med et ingeniørprojekt fra os på dine spær, som indeholder statiske beregninger, statisk redegørelse og projekttegninger, vil du kunne ansøge hos kommunen eller videregive projektet til din håndværker. Der kan være tilfælde, hvor kommunen ikke har behov for at godkende projektet. Derfor er det en god ide at spørge din kommune.

Mangler du en håndværker?

Vi har et stort netværk er dygtige håndværkere som vi godt tør anbefale videre til vores kunder. Mangler du en håndværker til dit byggeprojekt, eller ønsker du at få et ekstra tilbud, så spørg os endelig.

Kontakt os på statisk@neming.dk med dit byggeprojekt, så kan vi vurdere om der er behov for spærberegninger eller ej.

Kontakt os

6915 8030
statisk@neming.dk

Svanemøllevej 77
2900 Hellerup

Eksperter i statiske beregninger

Vi er en stab af dygtige ingeniører, der er parat til at hjælpe dig med dit byggeprojekt. Vi løser både store og små opgaver for private og erhverv.

Vi tilbyder

  • Faste, gennemskuelige priser
  • Alt laves digitalt og sendes pr. mail
  • Tegningsmateriale, som er til at forstå

I trygge hænder

Hos os er du i trygge hænder. Vi har professionel ansvarsforsikring hos HDI Gerling på den rådgivning vi yder. HDI Gerling er blandt de største i Europa. Læs vores forretningsbetingelser her.