Tilbygning

Få mere plads med en tilbygning!

Ønsker I mere plads, så kan en tilbygning være en mulighed

Vi kan hjælpe med at realisere jeres projekt med en tilbygning, som passer med jeres eksisterende hus. Det kan også være en moderne fortolkning af jeres hus – det er helt op til jer. Har I allerede fået udarbejdet et arkitektprojekt så tag fat i os, så kan vi hjælpe med de statiske beregninger og eventuel kontrahering, hvis det ønskes.

En god start

Er I på helt bar bund, men ved at I ønsker mere plads i form af en tilbygning, så er I også meget velkommen til at kontakte os. En god dialog kan starte med at I sender os jeres bygningstegninger på jeres hus, samt nogle ideer og behov I skal have opfyldt – ekstra værelser, ny stue, større badeværelse, teenage-afdeling? En byggeteknisk plantegning, og ikke den fra ejendomsmægleren, kan findes på weblager.dk eller filarkiv.dk, hvor du først skal vælge din kommune og derefter vejnavn og husnummer.

Mere end et ingeniørprojekt på din tilbygning

Som bygherre har man forskellige behov, og forskellige beløb man ønsker at afsætte på sin kommende tilbygning. Hos os kan man frit vælge hvor meget man ønsker at få hjælp og styring til. Vi er gerne med fra idefasen, hvor vi kan have en dialog med jeres behov og lave et forprojekt. Et forprojekt vil kunne bruges til at ansøge hos jeres kommune. Derefter kan man vælge et hovedprojekt, hvor alle de små detaljer kommer med, samt de statiske beregninger. Herefter kan man vælge at få os til at udarbejde udbudsmateriale, hvor flere entreprenører kan byde på opgaven. Vi hjælper også gerne med kontraktskrivning med den valgte entreprenør, samt løbende fagtilsyn af det udførte arbejde. Vi kan være med fra start til slut med vores rådgivning, hvis det ønskes.

Mangler du en håndværker?

Vi har et stort netværk er dygtige håndværkere som vi godt tør anbefale videre til vores kunder. Mangler du en håndværker til din tilbygning, eller ønsker du at få et ekstra tilbud, så spørg os endelig.

Kontakt os på statisk@neming.dk med din tilbygning, så kan vi vurdere hvad der er af behov.

Kontakt os

6915 8030
statisk@neming.dk

Svanemøllevej 77
2900 Hellerup

Eksperter i statiske beregninger

Vi er en stab af dygtige ingeniører, der er parat til at hjælpe dig med dit byggeprojekt. Vi løser både store og små opgaver for private og erhverv.

Vi tilbyder

  • Faste, gennemskuelige priser
  • Alt laves digitalt og sendes pr. mail
  • Tegningsmateriale, som er til at forstå

I trygge hænder

Hos os er du i trygge hænder. Vi har professionel ansvarsforsikring hos HDI Gerling på den rådgivning vi yder. HDI Gerling er blandt de største i Europa. Læs vores forretningsbetingelser her.